Winterslaap

nov 24, 2021

We zijn met het terras en de tuin gesloten voor het seizoen. We zitten niet stil want we zijn de 2 vakantiehuisjes die nog niet helemaal af zijn nu aan het gereed maken zodat ook deze 2 vanaf volgend voorjaar in de verhuur kunnen.

Wisten jullie dat we een webshop hebben? Op die manier is het mogelijk om onze heerlijke jammetjes en honing te kopen de hele winter door; https://inde7ehemel.com/winkel/
Met de feestmaand december in het verschiet kom je misschien wel op hele leuke ideeën voor cadeautjes. Wij hebben bijvoorbeeld cadeaubonnen die we voor ieder bedrag kunnen maken.

Maar we kunnen ook een heel pakketje samenstellen voor jullie, leuk ingepakt. En als je bijvoorbeeld een kleinigheidje wilt geven aan je personeel of aan vrienden dat kan ook, we hebben eigen gemaakte bijenwas kaarsen die je kunt bestellen ook als het er meer zijn!
Zorg dan wel dat je er tijdig bij bent, want als je bijvoorbeeld half december 20 dezelfde kaarsen wilt, moeten we ze nog wel maken! en ieder kaarsje wordt stuk voor stuk in een mal gegoten en moet stollen; een tijdrovend klusje dus! Je hebt dan wel een uniek cadeautje. Als je iets bijzonders wilt of je hebt een bepaald budget in je hoofd, stuur dan gewoon even een mailtje; info@inde7ehemel.com

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!