Belangrijk om te weten

Onze pluk en theetuin is in het seizoen (15 mei 2024 t/m 13 oktober 2024) open van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

U kunt bij ons terecht voor een drankje, een stukje taart en om de lunch te gebruiken. Houd u er rekening mee dat het handig is om een lunch bij ons te reserveren om teleurstellingen te voorkomen; wij hebben geen grote capaciteit. Bij voorkeur reserveren via Whatsapp of per sms of email; liever niet telefonisch daar wij overdag druk zijn om klanten te helpen, kunnen wij veelal de telefoon niet aannemen als u belt.

Buiten onze kaart om is er van alles mogelijk op reservering, al uw wensen kunnen hierin worden meegenomen; neem hiervoor contact met ons op. Voor groepen, familiefeestjes, dagjes uit met de vereniging of sportclub bij ons kunt u een leuke tijd doorbrengen in een mooie landelijke omgeving.

Kom een heerlijke dag wandelen! Bij ons parkeren en u krijgt een wandeling mee naar keuze zijn er verschillende afstanden mogelijk. U start de dag met een heerlijk kopje koffie/ thee met vlaai en na de wandeling komt u bij ons terug voor een kopje soep met toost met kruidenboter en een drankje naar keuze voor maar 10 euro! Boek nu in onze winkel dit arrangement. Ook fietsers welkom; zelfde arrangement dan met een fietsroute mee.

Wij schenken geen alcoholische dranken.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!