Pluk en Theetuin Limburg;

“in de 7e hemel”

Houdt u van ruimte, rust en natuur?
En geniet u enorm van flora en fauna om u heen?
Komt dan eens bij onze Pluk en Theetuin kijken!

Wij, Patrick en Hanneke Villerius, willen u laten meegenieten van onze prachtige plek aan de Belgenhoek 7 in Grashoek.

Kom tot rust in onze Pluk en Theetuin

Volwassenen en kinderen, maar ook honden, kunnen rondwandelen in onze boomgaard en in onze bloemen- en fruitpluktuin. Onze Pluk en Theetuin is goed bereikbaar en ligt centraal op de grens tussen Limburg en Brabant. De pluktuin is ook vanuit Brabant goed bereikbaar

Het is mogelijk om uw eigen boeket bij ons samen te stellen door zelf te plukken in onze borders. Er zijn diverse soorten fruit afhankelijk van het seizoen zijn er oa.; aardbeien, frambozen, bramen, kruisbessen, aalbessen en druiven te plukken om mee te nemen. Verder verkopen we eigengemaakte jam en honing van onze eigen imkerij.

Openingstijden:

15 mei 2024 t/m 13 oktober 2024
van woe t/m zondag
10.00uur tot 17.30uur

Rondleiding door de tuin

Een rondleiding door de tuin is mogelijk op afspraak wij rekenen hiervoor 50 euro. U krijgt uitleg over de tuin, soorten keuzes, manier van beheer en onderhoud en staan we stil bij onze bijen. De rondleiding duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur.

Er is een speelheuvel voor kinderen alwaar lekker kan worden geravot in de natuur. Uw kinderen kunnen bij ons op verschillende manieren lekker buiten spelen: Klimmen en klauteren of lekker met water of met zand spelen.

Tip: Wij hebben cadeaubonnen die tegen elke waarde, overal voor inwisselbaar zijn, ook is er een plukkaart waarmee er alleen geplukt mag worden die korting geeft voor vaste klanten.

Locatie:

Wij zijn te vinden tussen fietsknooppunt 9 en 29 (noord Limburg) en wandelknooppunt 93. Onze pluktuin ligt eveneens aan een doorsteek van het Struinpad van stichting Veen. Een prachtige wandeling door de Verheven Peel die is uitgezet door de stichting. Een mooi wandelblog met foto’s is hiervan ook nog te vinden via Ellen wandelt.

Menukaart & arrangementen

 

In onze theetuin kunt u in alle rust genieten van een lekker bakje koffie of thee met huisgemaakte taart. U kunt bij ons ook terecht voor de lunch, er is keuze uit diverse heerlijke belegde broodjes, salades of een lekker soepje.

Houd u er wel rekening mee dat het handig is om voor de lunch te reserveren om teleurstellingen te voorkomen; wij hebben geen hele grote capaciteit.
R
eserveren bij voorkeur via Whatsapp of per sms of email; de telefoon kunnen wij op openingsdagen niet altijd direct beantwoorden daar wij overdag druk zijn om klanten te helpen. Voor groepen is het sowieso gewenst om te reserveren, hiervoor hebben wij aparte arrangementen die u kunt bekijken.

in de 7e hemel hoogstamfruitboomgaard
Natuurvijver in de 7e hemel
bloemenweide en insectenhotel in de 7e hemel

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!