Camperplaatsen

Vanaf 15 mei 2024 is ons camperpark geopend. Wij hebben 15 plaatsen, allemaal afgezet met een beukenhaag. Het gehele terrein is omzoomd met bossages welke in de winter van 2024 zijn aangelegd. De camperplaats is onderdeel van de 7e Hemel, waar een seizoensmatige (half mei t/m half oktober) theetuin is met deels overdekt buitenterras een pluktuin van bloemen en fruit de pluktuin is geopend vanaf 2018. Verder zijn er op het terrein 4 vakantiehuisjes.

Direct naast de camperplaatsen loop je het bos in voor heerlijke wandelingen in alle rust door de natuur.
De camperplaatsen zijn voorzien van stroom (8A tot 16A mogelijk), Wifi is ook aanwezig (gratis), en er is een mogelijkheid tot bedraad internet per plaats.

Verder is er de mogelijkheid om vuil water te lozen en het chemisch toilet te legen en kunt u drinkwater tappen. Het drinkwater tappunt is voorzien van een muntautomaat als u bij ons heeft ingecheckt ontvangt u die gratis. Een klein beetje water is te tappen bij onze pluktuin, het tappunt met muntautomaat is voor het afvullen van de Camper.

Er is sanitair aanwezig, er is ook een douche, die tegen een vergoeding gebruikt kan worden (1,- per douchebeurt). Om de basis prijs laag te houden is gekozen om dit optioneel te kiezen, niet iedereen wenst hier gebruik van te maken.

Uw hond mag mee, hoeft niet aangelijnd mits er geen overlast wordt veroorzaakt (+0,50 per dag, ongeacht aantal honden). Onze plaatsen zijn onverhard, voorzien van gras. Ons perceel ligt op hoog gelegen zandgrond waardoor verharding voor 90% van het jaar onnodig is.

 

Park overzicht

Beschikbaarheid

Omdat wij werken met reserveringen vooraf en met vrije inloop zijn niet alle plekken beschikbaar om vooraf te reserveren.

Plaats 1, 6, 9, 12 en 15 zijn alleen voor vrije inloop.

De overige plaatsen zijn te reserveren, klik hiervoor in bovenstaande tabel op het nummer  van de Camperplaats die u wenst te reserveren. U komt hierna op de reserveringspagina van de desbetreffende Camperplaats. Betaling gebeurd bij ons ter plaatse.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Camperplaats 1
Camperplaats 6
Camperplaats 9
Camperplaats 12
Camperplaats 15
Beschikbaar
Geboekt

Reserveer snel en gemakkelijk een camperplaats

Klik in bovenstaande tabel op het nummer van de Camperplaats die u wenst te reserveren. U komt hierna op de boekingspagina van de desbetreffende Camperplaats, waar u direct kunt reserveren. Let op: betaling gebeurt ter plaatse.

Over de camperplaatsen

Prijzen

De kosten voor een overnachting bedragen € 15,- per nacht, exclusief stroom en toeristenbelasting voor 2 personen en excl. gebruik sanitair.
Toeristenbelasting is 1,30 per persoon per nacht.
Stroom wordt naar verbruik verrekend bij het uitchecken a 0,75 cent per Kwh. Dit gaat automatisch en kan per pin bij de in/uitcheckzuil.
Voor het gebruik van de douche kunt u een munt kopen voor 1,-.
Hond verblijf 0,50 per nacht; let op behoefte laten doen buiten het terrein, voor ongelukjes hangen er hondenpoepzakjes.

Aanmeldzuil

Wij werken met een aanmeldzuil. Ook als u op voorhand een plek heeft gereserveerd meld u zich aan via deze zuil. De stroom gaat dan pas op de paal aan, en deze wordt bij het uitchecken berekend. Bij het uitchecken betaald u ook u stageld.

Indien u vrij inloopt zonder te reserveren (plek 1, 6, 9, 12 en 15) kunt u alleen plekken kiezen waar het rode lampje bij de stroompaal van de plek niet brand. Iemand kan immers even voor een boodschap weg zijn maar komt weer terug. Via de aanmeldzuil kunt alleen plaatsen kiezen die nog vrij zijn. Betaling van stroom en stageld wordt bij het uitchecken berekend.

Als u contant wilt betalen, meldt u zich ook aan via de zuil, maar betaalt u niet met pin u kiest dan bij uitchecken voor contante betaling. U kunt het verschuldigde bedrag in een envelop doen en die bij ons bij de theetuin in de brievenbus deponeren.

Als u vrij aankomt en de 5 genoemde plaatsen zijn bezet is het altijd mogelijk even bij ons te komen informeren of er toch mogelijkheden zijn omdat de plekken voor reservering wellicht vrij zijn die dag.

Sanitaire voorzieningen

Er is 1 douche met wastafel met warm water. De ruimte wordt verwarmd. Er zijn 3 toiletten en 2 urinoirs. De sanitaire ruimte is vanaf de camperplaatsen ongeveer 150 meter lopen door de pluktuin. De sanitair ruimte is toegankelijk tussen 8uur en 20u. Let op dat u voor het gebruik van sanitair door de theetuin loopt en langs het terras komt dat van woensdag tot en met zondag open is.
Bij de camperplaatsen zelf is het tappunt voor water, de aanmeldzuil, de afstort voor vuil water en chemisch toilet en ook de afvalinzameling.

Voor het tappunt voor water heeft u een munt nodig, om te zorgen dat alleen betalende gasten van de camperplaatsen water kunnen tappen. Deze munt krijgt u als campergast gratis.

Voor de inzameling van afval zijn er 4 containers (restafval, plastic, papier en composteerbaar) en een glas inzamelplek.
Kapotte stoelen, tafels of andere grote stukken die niet in de container passen neemt u mee naar huis. Plaats deze niet naast of achter de container.

Overige voorzieningen

In het seizoen kunt u als bezoeker gebruik maken van onze pluktuin en het terras. Als camper gast krijgt u (tijdens openingstijden) als welkom een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Ons terras is open van half mei t/m half oktober van woensdag tot en met zondag tussen 10u en 17.30u. De kaart van ons terras kunt u vinden onder “pluktuin”. We bieden huisgemaakt gebak, drankjes, lunch, ijs etc. Tijdens openingsdagen is het mogelijk broodjes te bestellen via whatsapp die u kunt afhalen om 9u bij het terras. Een luxe ontbijt is ook mogelijk, via Shirley’s voor 17,50pp dit moet vooraf gereserveerd via Shirley.

Ook is er een klein winkeltje met streekproducten waaronder eigen gemaakte jam van eigen fruit met zeer weinig suiker, honing van onze honingbijen, streek eigen bier en wijn.

U kunt uiteraard ook zelf bloemen of fruit plukken tegen de gebruikelijke vergoeding.

Wij hebben 2 elektrische fietsen te huur a 25,- per fiets per dag. Indien u wilt reserveren geef het tijdig aan zodat ze beschikbaar zijn voor u en we ze hebben kunnen opladen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!