wijnproeven/ golfen

 

De Kapelkeshof in Grashoek heeft een geweldig mooi golfterrein en daarnaast is het ook een wijndomein.

Bij het bourgondisch arrangement bent u in de buitenlucht lekker sportief bezig met golf.
Lekker ongedwongen een balletje slaan en indien nodig uitleg over het golfspel.  Bijzonder is dat wij als enige in de regio een 18 holes baan hebben die voor iedereen toegankelijk is.

De 18 holes Kapelkeshofbaan is ideaal om met z’n tweetjes of met vrienden en familie  een sportieve dag golf te spelen. Voor de ervaren golfer hebben we een mooie uitdaging liggen met smalle fairways, een natuurlijke biotoop, moeilijke greens en uitdagende bunkers: de 9 holes Solarisbaan.

Buitenlucht en actief bezig zijn maakt hongerig. Ga lekker achterover leunen en geniet van Jeroens kookkunsten. Verse producten gaat hijzelf inkopen bij de boer uit de streek. Als afsluiter een dagspecialiteit waarbij u een keuze kunt maken uit vlees of vis.

Het wijn- verwenarrangement is een echte aanrader voor wijnliefhebbers en geïnteresseerden die eens kennis willen maken met onze streekprodukten. Ditmaal bij Kapelkeshof geen golf, maar lekker “wijnen”. Wij heten u van harte welkom met een glas heerlijke mousserende wijn uit eigen gaard. Ontdek de wereld van wijn maken in eigen land. Uniek in deze regio is om wijnen uit eigen gaard te proeven bij Kapelkeshof en u te laten meevoeren van druif tot wijn!  Laat u verrassen door de parade van bijpassende hapjes.  Proef, ruik en beleef!

In onze vakantiehuisjes ontbreekt het u aan niets.

Er is een volwaardige keuken. De gezellig ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de afgesloten eigen tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!