Dagje sportief?

Ga vissen bij de peelvisser! Wil je een dagje genieten van rust, natuur en ruimte? Kom dan een kijkje nemen bij De Peelvisser Meijel. Dit uniek stukje land van circa 2 hectare is gelegen in de oksel van het Kanaal van Deurne en de Noordervaart.

Kom een hengeltje gooien in één van onze 4 forellenvijvers. De regenboog en zalm forellen, afkomstig uit Frankrijk, worden op natuurlijke wijze gekweekt. De vissen worden vers ingezet op het moment dat jij komt vissen. 

Ook is er de mogelijkheid om op karper en witvis te vissen. Onze ‘catch & release’ vijver ligt rustig gelegen op het terrein. 

 

GEEN visvergunning nodig

Iedereen is welkom; je hebt bij ons GEEN visvergunning nodig en alle materialen zijn te huur of te koop. 

Naast de mogelijkheid om te vissen is er een terras met uitzicht op de vijvers. Op ons terras kun je genieten van een drankje en hapje van onze lunchkaart. 

Ook is het mogelijk om de dag samen af te sluiten met een gezellige barbecue 

 

Bij de peelvisser kun je ook een een kano huren

Je maakt een prachtige tocht over de nabijgelegen kanalen. De volledige tocht duurt ongeveer 2,5 uur. 

Kijk voor alle mogelijkheden op onze website: www.depeelvissermeijel.nl  Ook voor minder validen is het terrein goed toegankelijk. 

In onze vakantiehuisjes ontbreekt het u aan niets.

Er is een volwaardige keuken. De gezellig ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de afgesloten eigen tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!